Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Женеві презентували 4-дверне купе Mercedes-AMG GT

На цьогорічному автошоу у Женеві компанія Mercedes-AMG продемонструвала власне бачення розкішного і водночас спортивного седану під назвою GT. Німці вирішили розширити перелік варіантів AMG GT за рахунок 4-дверного купе, яке конкуруватиме з топовою модифікацією Porsche Panamera Turbo S. На європейський ринок Mercedes-AMG GT вийде восени 2018 року за ціною від 110 тисяч євро.

Передня частина нової моделі виглядає досить брутально та харизматично. Довжелезний капот переходить в вертикально встановлену сітчату радіаторну решітку під якою розмітився нижній повітрозабірник. Величезні колісні арки вміщюють не меньш адіозні легкосплавні диски. Крім цього екстер' єр автомобіля прикрашають подвійні патрубки вихлопної системи, заднє антикрило та карбоновий сплітер. Як бачимо всі атрибути спортивного купе на своєму місці, а як йдуть справи з силовими агрегатами?

По перше на відміну від купе та родстера AMG GTs, седан має у своєму розпорядженні не тільки 8-циліндровий двигун об' ємом 4 літри. Доречи, завдяки подвійному турбонаддуву, цей мотор розвиває максимальні 630 к.с. та 900 Нм крутного моменту. За офіційними данними, 4-дверний Mercedes-AMG GTs розмінює першу сотню всього за 3,2 секунди.

В звичаній версії потужність двигуна знижена до 577 к.с. та 800 Нм крутного моменту. Звісно, що і динаміка трохи гірша і складає 3,4 секунди при прискоренні з 0 до 100 км/год. Обидка мотори агрегатуються з 9-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Седан початкового рівня буде оснащений 6-циліндровим бензиновим двигуном на 430 к.с., але навіть з ним автомобіль виїзджатиме з 5 секунд. 

Інтер' єр виглядає не меньш захопливо ніж екстер' єр! Особливо притягує на себе увагу два 12,3-дюймовиі монітори, які формують цифрову панель приладів та навігацію. Якість матеріалів оздоблення не викликає сумнівів, адже в обробці салону застосовані виключно натуральні дерево, алюміній, алькантара та шкіра.

В завершені короткого огляду нової моделі від Mercedes-AMG ми хотіли б нагадати, що крім Porsche Panamera конкурувати з моделю GT зовсім скоро розпочне новий  BMW 8 Series coupe...

  

19.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Женеві презентували 4-дверне купе Mercedes-AMG GT

Політика конфіденційності